2008-10-24 Arrogantics, Dun Dun [lv] @ „Bliuzbaris“, Klaipėda

Spalio 24 d. Klaipėdoje koncertuos instrumentinė post-roko grupė iš Latvijos „Dun Dun“, kuri išsiskiria savitu skambesiu, kuriamu gyvų pasirodymų metu, eksperimentuojant instrumentais bei aparatūra.

Groję kartu su eksperimentinio roko virtuozais iš JAV „Battles“ bei „noise“ roko atstovais iš Japonijos „Boredoms“ latviai „Dun Dun“ yra ištikimi instrumentinei muzikai, o šių keturių vaikinų kuriamos instrumentinės kompozicijos vadinamos išskirtiniu reiškiniu šiuolaikinės Latvijos muzikos scenoje.

„Dun Dun“ skambesį daugelis gerbėjų lygina su post-rock grupių „Tortoise“ ar „Do Make Say Think“ kūryba, tačiau yra ir tokių, kurie latvių muzikoje įžvelgia drum’n’bass ritmiką bei meistrišką improvizaciją instrumentais.

Latviai „Dun Dun“ spalio 24 d. gros „Bliuzo rūsyje“ (Priestočio g. 1), kartu su apšildančia grupe iš Klaipėdos „Arrogantics“. Roko, džiazo bei funk stilius savo kūryboje miksuojantys klaipėdiečiai, teigia, jog jų muziką įtakoja tokios grupės kaip „The Police“, „U2“, „Oasis“ bei „Jamiraquai“.

Pradžia: 21.00, bilietas: 10 Lt

It looks like you don’t have flash player 6 installed. Click here to go to Adobe download page.

Daugiau apie grupes MySpace puslapiuose:
www.myspace.com/dunduntheband
www.myspace.com/arrogantics

Dun Dun nuotraukos: 1, 2
Pranešimas spaudai: doc, sxw
Plakatai: 1, 2, 3
Įvykiai: last.fm